E-Twinning Projesi Kapsamında İşbirliği: Öğrencilerimiz Farklı Kültürleri Keşfediyor

Öğrencilerimiz, uluslararası işbirliği ve kültürel alışverişin genişletilmesini vurgulayan bir E-Twining projesi kapsamında heyecan verici bir etkinliğe imza attılar.

12.03.2024 38

Proje kapsamında Borsa İstanbul İlkokulu, farklı türden gelen yaşları ile çeşitli erişimlerde bulunarak öğrenme deneyimlerini artırdılar. Proje koordinatörü Nurseli MANSUROĞLU, insanların yabancı dil becerilerini geliştirmeleri, internette etkili bir şekilde kullanımları ve kültürler arası anlayışlarını pekiştirmeleri için bu projeyi yürütmelerini belirtti.

E-Twinning projesi, kültürel anlayışlarını derinleştirmeye devam ederken aynı zamanda uluslararası işbirliği ve dostlukları güçlendirmeye yönelik bir platform olmaya devam ediyor.